domingo, 12 de julio de 2009

Martin Clerch estudiòs de la montanya de Guanta...

El Sr. , va ser pintor, dibuixan, grabador i escriptor.Gracies a ell he pogut saber com hera la montanya de Guanta de Sentmenat / Caldes de Montbui els anys 1855...pues amb la recerca de fer un arxiu particular juntament amb la meve esposa, fa uns anys vem poder adquirir un xilografia original sobre la montanya de Guanta...Una part de aquesta montanya aquells temps pertenya al territori de Caldes de Montbui.
Aquest ilustre senyor tenia amb el Sr...una certa amistad el Sr..., que molt posiblement camp el any 1875 va estar hospedad al Balneari Termas Victoria de Caldes de Montbui ( Abans LLobet ) pues el Sr.... aquells anys n`era el propietari: Tambe ho ere d`une part de la montanya d`Guanta.? La seva estancia no va ser problablement per reons reumaticas, si no de una trobada politica cultural convinguda...pues eran dos savis.
J.Martin Clerch
www.martinclerch.blogspot.com
* El texto de este blog es propio de Jordi Martin Clerch. La reproducción sin consentimiento del firmante está terminantemente prohibida y penada por la legislación vigente. Si desea utilizar algún contenido solicite mi aprobación enviando un mail.

No hay comentarios:

Publicar un comentario